Föredrag

Skräddarsydda föredrag

forelasningar 1

Jag erbjuder skräddarsydda föreläsningar inom hälsa och inom styling - hur hittar du den perfekta stilen just för dig? Jag är flexibel när det gäller tider och teman - hör av dig till mig med dina önskemål.

Nöjd - kan man bli det?

Föreläsningen börjar med en genomgång av olika personligheter. Samtidigt som du blir medveten om vem du själv är och vilka behov du har så ökar också din förståelse för människor i din omgivning. Personlighetstyper stämmer överens med olika klädtyper. När du klär dig så att det passar din personlighet - då har du hittat rätt. Jag hjälper dig att analysera dig själv, såväl ditt inre som ditt yttre, för att hitta en helhet som stämmer överens med dig.

Kursen vänder sig till dig som vill se dig själv med nya ögon, både ditt inre som ditt yttre, och hitta din personliga klädstil.

Tid: 1,5 timma

Personlig styling - att öka sin image lönar sig

Föreläsningen handlar om din personliga framtoning och hur du gör det bästa av dina förutsättningar. Vilken kroppstyp har du? Vilken personlighetstyp är du? När din klädstil och din personlighet stämmer överens så får du en helhet och det ger dig ett harmoniskt utseende.

Vi tittar på vilka färger som ger dig kraft och framhäver dina bästa sidor. Du möter dagligen människor du gör intryck på. Oavsett om du ingår i ett större sammanhang på ett företag eller är egenföretagare, så är det din personlighet och hur den avspeglas i ditt klädval som påverkar andras uppfattning om dig. Du har några få sekunder på dig att göra ett första intryck. Se till att det blir positivt!

Föreläsningen vänder sig till dig som vill hitta din klädstil, som vill klä dig så att det passar din personlighet och som vill klä dig för framgång såväl privat som i yrkeslivet.

Tid: 2 tim

Kroppen - vår största tillgång

Din hjärna, din kropp och din själ behöver vård, vila och vatten för att må bra. Grunden för allt är dina tankar. Vad du tänker påverkar hur du mår. Jag ger dig redskapen för att upptäcka vad just du behöver för att må bra, vara i balans och känna harmoni, både vad gäller insidan och utsidan. Genom praktiska övningar tränar du dig i att hitta ett inre och yttre att trivas med. Jag berör också sambandet mellan en positiv framtoning och framgång såväl privat som yrkesmässigt. Föreläsningen vänder sig till dig som vill få energikick, som vill börja tänka i positiva banor och få en positivare inställning till dig själv och ditt liv.

Tid: 1 tim 30 min

davines logo             miche logo           recreate logo