Om Recreate

linda halsdukJag känner alltid enorm kreativitet när jag får full konstnärlig frihet att skapa nytt. Jag längtade efter att ge ALLT till mina kunder. Nu kan jag det.

Jag har alltid haft ett stort intresse för människor. Därför valde jag att bli frisör för många år sedan. Under mina många år som frisör såg jag att alla har något som är vackert. Jag upptäckte att jag var bra på att se vad andra passar i när det gäller färger och kläder. Och jag såg att klädstilen måste matcha din personlighet - det är först då det blir en helhet. Det är först då du kan utnyttja hela din potential.

Mitt intresse för hela människan i kombination med mina intressen för färg, skapande och kreativitet gjorde att jag ville lära mig mer - jag utbildade mig till imagekonsult och startade mitt företag Recreate. I Recreate står du i centrum.  Jag hjälper dig att se vart du står just nu i ditt liv, vart du vill komma och hur du ska ta dig dig. Personlig styling bygger helt och hållet på ditt inre, på vem du är och dina mål. Genom att skapa en framtoning som stämmer överens med dig så blir du vacker i alla sammanhang.

Tävlingsbilder

Jag har under många år arbetat med en fotograf , Peder Hildor och vi har tillsammans skapat lite olika typer av hårbilder som jag skickat in till olika tävlingar . En gång har jag stått på prispallen ,- kul! Här är ett litet axplock av olika bilder ...

davines logo             miche logo           recreate logo